Menu
< Terug

Restaurant

Restaurant Kennemer by Vooges

 

Restaurant Kennemer by Vooges is gevestigd in het karakteristieke clubhuis van De Kennemer Golf & Country Club, één van de mooiste golfbanen van Europa. In het clubhuis hebben  de leden de beschikking over diverse ruimtes, waaronder de historische kamer, de lounge in Engelse landhuissfeer, een gezellige bar en het restaurant Kennemer by Vooges. Het terras biedt een fantastisch uitzicht over de golfbaan.

Op de menukaart prijkt voor een ieder wat wils. Een borrelhapje voor bij uw drankje na het golfen, heerlijke lunchgerechten zoals salades en rijkelijk belegde broodjes en er is een ruime keuze aan gerechten voor een compleet diner.  Op de wijnkaart staan wijnen vanuit diverse windstreken, zodat er altijd een bijpassende wijn bij uw gerecht en smaak te vinden is.

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor de organisatie van een lunch, diner of feestavond voor kleine of grote gezelschappen?  Kennemer by Vooges vult het graag en geheel volgens uw wensen in. Voor de culinaire mogelijkheden tijdens uw golfdag klik hier.

In de winterperiode is de bar dagelijks geopend van 9.00 uur tot 19.00 uur. De keuken is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur voor lunch en winterborrelhappen. Bar en keuken blijven open voor diner indien er tijdig, uiterlijk vóór 16.00 uur, wordt gereserveerd. 

Indien de baan langer dan één dag is gesloten, is de bar geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. De Keuken is open van 11.00 tot 16.00 uur voor lunch en winterborrelhappen. Bar en keuken blijven open voor diner indien er uiterlijk één dag van tevoren is gereserveerd (minimaal 8 personen).

Contact:

Kennemer by Vooges
Peter de Rooij
E-mail: kennemer@vooges.nl
Tel: 023-5713189