Menu
< Terug

Restaurant

Restaurant Kennemer by Vooges

 

Restaurant Kennemer by Vooges is gevestigd in het karakteristieke clubhuis van De Kennemer Golf & Country Club, één van de mooiste golfbanen van Europa. In het clubhuis hebben  de leden de beschikking over diverse ruimtes, waaronder de historische kamer, de lounge in Engelse landhuissfeer, een gezellige bar en het restaurant Kennemer by Vooges. Het terras biedt een fantastisch uitzicht over de golfbaan.

Op de menukaart prijkt voor een ieder wat wils. Een borrelhapje voor bij uw drankje na het golfen, heerlijke lunchgerechten zoals salades en rijkelijk belegde broodjes en er is een ruime keuze aan gerechten voor een compleet diner.  Op de wijnkaart staan wijnen vanuit diverse windstreken, zodat er altijd een bijpassende wijn bij uw gerecht en smaak te vinden is.

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor de organisatie van een lunch, diner of feestavond voor kleine of grote gezelschappen?  Kennemer by Vooges vult het graag en geheel volgens uw wensen in. Voor de culinaire mogelijkheden tijdens uw golfdag klik hier.

In de zomerperiode is de bar dagelijks geopend vanaf 8.30 uur. De keuken is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

Agenda:

-Donderdag 1 juni: De Lange tafel. Aanvang 18.00 uur

NGF Competitie 2017:

Arrangement Heren
Arrangement Dames

Contact:

Kennemer by Vooges
Peter de Rooij/Mendy Hendriks
E-mail: kennemer@vooges.nl
Tel: 023-5713189